کارگاه تخصصی زبان بدن

به گزارش دبیر خبری پژوهشکده بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام، کارگاه تخصصی زبان بدن از سوی انجمن علمی پژوهشی روانشناسی و علوم تربیتی با حضور ارزشمند استاد دکتر فیاض صابری در تاریخ 20/10/97 با در مرکز آموزش‌های کاربردی بیان برگزار شد و با استقبال چشمگیر طلاب و مبلغان جامعه المصطفی (تقریباً 60 نفر) مواجه شد.

کارگاه تخصصی «زبان بدن»

هدف برگزاری این کارگاه 1. آشنایی دانش‌پژوهان محترم المصطفی با موضوعات کاربردی در حوزه روانشناسی و علوم تربیتی؛ 2. آشنایی مفهوم زبان بدن و کاربرد آن و 3. استفاده از روش‌های بهینه‌سازی رفتارهای ارتباطی با استفاده از مقوله زبان بدن بودند و کارشناس محترم کارگاه به مباحثی ازجمله شناخت و کاربردهای زبان بدن در امور مختلف زندگی اجتماعی و به‌ویژه استفاده از زبان بدن در تبلیغ پرداختند. در پایان به کلیه شرکت‌کنندگان، گواهی شرکت در دوره اعطا گردید.

زبان بدن می‌تواند به‌خوبی احساسی را انتقال داده یا معنای کلامی را تغییر دهد. هرگز اظهار دوستی و علاقه فردی درحالی‌که اخم کرده و ترشرویی نشان می‌دهد، قابل‌قبول نیست، پس باید یاد گرفت چگونه زبان بدن را در زندگی روزمره وارد کرد.

شاید برای اکثر ما مصداق ارتباط برقرار کردن؛ گفتار و به عبارتی حرف زدن باشد ولی باید بدانید بیشتر ارتباط بین افراد از طریق زبان بدن است. در واقع بیش از 90‌ درصد آنچه شما به‌طرف مقابلتان انتقال می‌دهید از طریق حرکات غیرکلامی و به عبارتی زبان بدنی شماست و تنها حدود 10 درصد منظور شما از طریق گفتار و کلامتان منتقل می‌شود. زبان بدن می‌تواند گویای وضعیت درونی فرد باشد. برای مثال می‌تواند خشم، خستگی، وضعیت آرام، گیجی و دیگر نشانه‌ها را نشان دهد. زبان بدن درواقع شامل تمام حرکات شماست. معمولاً شناخت درست زبان بدن می‌تواند کاری بسیار دقیق و ظریف باشد؛ اما شما می‌توانید به‌راحتی با آشنایی با چند حرکت رایج با اصول زبان بدن آشنا شوید، هرکدام از این نشانه‌ها می‌تواند بیش از هزاران کلمه، گویا باشد.

حتماً این جمله را شنیده‌اید که «صدای عمل بلندتر از کلمات است.» این مسئله مخصوصاً در مورد «زبان بدن» صحت دارد. «زبان بدن» نوعی ابزار ارتباطی قدرتمند است که با استفاده از آن می‌توان دوست پیدا کرد و یا دیگران را به انجام کاری متقاعد نمود.

آشنایی با «زبان بدن» به شما کمک می‌کند مسائلی مثل جذابیت، حقیقت، اعتمادبه‌نفس و شرم را تشخیص دهید. شما با دقت در حرکات طرف مقابل می‌توانید به حقایق زیادی دست یابید. در واقع تمام ما آگاهانه یا ناآگاهانه از «زبان بدن» استفاده می‌کنیم.

نقل مطالب با ذکر منبع و عنوان « پژوهشکده بین المللی امام رضا علیه السلام- مشهد مقدس» بلامانع است.

• آخرین ویرایش در یکشنبه, 18 فروردين 1398 10:37