نخستین همایش بین المللی فقه گردشگری

نخستین همایش بین المللی فقه گردشگری با حضور پر رنگ پژوهشگران مجتمع آموزش عالی مشهد مقدس در تبریز برگزار گردید.

برگزاری نخستین همایش بین المللی فقه گردشگری

به گزارش دبیر خبری پژوهشکده بین المللی امام رضا علیه السلام، نخستین همایش بین المللی فقه گردشگری 4-6 اردیبهشت ماه با حضور اساتید، دانشجویان، فعالان و علاقه مندان حوزه گردشگری آغاز به کار کرد.

مراسم افتتاحیه این همایش با حضور و سخنرانی نماینده ولی فقیه در استان، استاندار آذربایجان شرقی، شهردار تبریز، حضرت آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه، حجت الاسلام و المسلمین مهدوی مهر ریاست مجتمع آموزش عالی مشهد مقدس و برخی دیگر از فعالان این حوزه شروع شد.

حجت‌الاسلام رحیم قربانی، دبیر علمی نخستین همایش بین‌المللی فقه گردشگری با اشاره به با حضور اساتید و محققانی از پنجاه کشور جهان در این همایش گفت: حاصل پیش نشست ها و نیز فراخوان مقالات، دریافت بیش از 250 مقاله از داخل و خارج کشور بوده که 70 درصد این تعداد از حیث شاخص های علمی پذیرش شده اند.

روز اول همایش با برگزاری کمیسیون های تخصصی و ارائه مقالات برگزیده  و روز دوم همایش مراسم اختتامیه همایش و تقدیر از برگزیدگان انجام گرفت.

در این همایش که با حضور پر رنگ مسئولان محترم مجتمع آموزش عالی مشهد مقدس همراه بود، بیش از 70 مقاله از پژوهشگران خواهر و برادر مشهد مقدس به همایش ارسال شده بود که در نهایت از میان هفت برگزیده همایش، شش مقاله از پژوهشگران مجتمع آموزش عالی مشهد مقدس برگزیده شدند.

در مراسم اختتامیه که با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین خالق پور قائم مقام رئیس جامعه المصطفی العالمیه همراه بود از مقالات ممتاز ارائه شده با اهدای هدایایی نفیس، لوح تقدیر و تندیس تقدیر به عمل آمده و مراسم با قرائت بیانیه پایانی همایش بین المللی فقه گردشگری به کار خود خاتمه داد.

ماهیت شناسی و مبانی فقه گردشگری ، جایگاه گردشگری در آموزه¬های دینی ، ابعاد و قلمرو فقه گردشگری در حوزه¬ها و انواع گردشگری ، فقه گردشگری؛ شهر اسلامی و حقوق گردشگران ، جایگاه گردشگری در نظام اداری حقوقی ایران ، تبریز و الگوی شهر مطلوب اسلامی محورهای این همایش بین المللی بود.

نقل مطالب با ذکر منبع و عنوان « پژوهشکده بین المللی امام رضا علیه السلام- مشهد مقدس» بلامانع است.

• آخرین ویرایش در دوشنبه, 09 ارديبهشت 1398 15:28