کارگاه رفع اشکال و بازبینی مقالات دانش‌نامه امام رضا علیه السلام

به همت مرکز پژوهشی مجتمع آموزش عالی مشهد مقدس، کارگاه رفع اشکال و بازبینی مقالات دانش‌نامه امام رضا علیه السلام با حضور ارزشمند استاد محترم جناب حجة الاسلام و المسلمین دکتر برجی دبیر علمی دانشنامه امام رضا علیه السلام در تاریخ پنج شنبه 12 مردادماه 9 الی 11 صبح در تالار محققان مرکز پژوهشی برگزار گردید.

کارگاه رفع اشکال و بازبینی مقالات دانش‌نامه امام رضا علیه السلام

با توجه به همکاری مرکز پژوهشی مجتمع آموزش عالی مشهد در نگارش دانش نامه امام رضا علیه السلام، کارگاهی آموزشی با حضور مدیر علمی این دانشنامه؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر برجی در تاریخ 7 اردیبهشت ماه با حضور بیش از سی تن از اعضای محترم هیئت علمی و پژوهشگران برگزیدهبا نحوه نگارش دانش نامه برگزار گردید. در ادامه مدخل های دانش نامه به علاقمندان ارائه شده و پس از تکمیل مقالات به حجت الاسلام والمسلمین دکتر برجی ارسال شد. بر همین مبنا، پنج شنبه 12 مردادماه 9 الی 11 صبح، کارگاه رفع اشکال و بازبینی مقالات دانش‌نامه امام رضا علیه السلام با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر برجی و نویسندگاه مقالات دانشنامه در در تالار محققان مرکز پژوهشی برگزار گردید.
دکتر برجی در طی این کارگاه نکات قوت و ضعف مقالات دانشنامه امام رضا را ایراد نموده و رهنمودهایی مفید و مهمی را در جهت بازبینی و اصلاح متون بیان نمودند.

کارگاه بازبینی دانشنامه 2

کارگاه بازبینی دانشنامه 3