برگزاری کارگاه آموزشی «آشنایی با اصول و فنون دانش نامه نویسی»+ تصاویر

کارگاه آموزشی آشنایی با اصول و فنون دانش‌نامه نویسی به همت مرکز پژوهشی مجتمع آموزش عالی مشهد با حضور ارزشمند حجت الاسلام و المسلمین دکتر برجی، مدیر علمی دانش نامه امام را علیه السلام در اردیبهشت ماه سالجاری برگزار گردید.

برگزاری کارگاه آموزشی «آشنایی با اصول و فنون دانش نامه نویسی»

حجت الاسلام و المسلمین دکتر برجی

با توجه به همکاری مرکز پژوهشی مجتمع آموزش عالی مشهد در نگارش دانش نامه امام رضا علیه السلام، کارگاهی آموزشی با حضور مدیر علمی این دانشنامه؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر برجی در تاریخ 7 اردیبهشت ماه برای آشنایی هرچه بیشتر محققان و اساتید محترم مجموعه با نحوه نگارش دانش نامه برگزار گردید. این کارگاه که از ساعت 8 صبح تا 12 برگزار گردید، بیش از سی تن از اعضای محترم هیئت علمی و پژوهشگران برگزیده حضور به هم رسانیدند.

پس از تلاوت کلام الله مجید، ریاست محترم مرکز پژوهشی؛ حجت الاسلام و المسلمین عصارزاده ضمن خیر مقدم به حاضران در کارگاه، بصورت کوتاه، توضیحاتی درباره دانش نامه امام ضا علیه السلام و نحوه همکاری مرکز پژوهشی در تدین این دانشنامه ارائه کردند و ابراز امیدواری کردند که این کارگاه بتواند نقطه شروعی برای آغاز حرکتی علمی و ماندگار برای تبیین هرچه بیشتر معارف رضوی باشد.

در ادامه کارگاه، حجت الاسلام دکتر برجی با تبیین مفهوم دانشنامه و تاریخچه آن و انواع دانشنامه، به معرفی چندین دانشنامه پرداختند. ایشان با طرح مبحث دانشنامه امام رضا علیه اسلام و ویژگی های آن، چگونگی تدوین مقالات، نحوه نگارش، چگونگی ارائه مقالات و فرایند ارزیابی مقالات را به صورت تفصیلی مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در پایان از سوی مرکز پژوهشی به کلیه شرکت کنندگان، گواهی شرکت در کارگاه اعطا شد. همچنین شرکت کنندگان آمادگی خود را برای همکاری در این اثر عظیم و ماندگار ابراز کردند.

نقل مطالب با ذکر منبع و عنوان « مرکز پژوهشی جامعه المصطفی مشهد » بلامانع است .

• آخرین ویرایش در دوشنبه, 16 بهمن 1396 12:56