31 تیر 1397

به همت پژوهشکده بین المللی امام رضا علیه السلام، کارگاه تخصصی با عنوان «آینده پژوهی: مبانی، روش ها و سناریونویسی» در طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 27 و 28/ 04 / 1397 برگزار گردید. دکتر جعفر رحمانی، استاد و عضو هیئت علمی جامعة المصطفی العالمیة آخرین یافته ها و مطالب خود را در زمینه این رشته نو ارائه نمودند.

14 تیر 1397

به همت پژوهشکده بین المللی امام رضا علیه السلام کارگاه تخصصی آینده پژوهی با حضور ارزشمند دکتر جعفر رحمانی برگزار می گردد.

16 بهمن 1396

کارگاه آموزشی آشنایی با اصول و فنون دانش‌نامه نویسی به همت مرکز پژوهشی مجتمع آموزش عالی مشهد با حضور ارزشمند حجت الاسلام و المسلمین دکتر برجی، مدیر علمی دانش نامه امام را علیه السلام در اردیبهشت ماه سالجاری برگزار گردید.

12 بهمن 1396

حسب دستور ریاست محترم جامعه المصطفی العالمیه حضرت آیت‌الله اعرافی مبنی بر واگذاری بخشی از تدوین و بازنگری متون درسی به مجتمع آموزش عالی مشهد مقدس و ضرورت آشنایی اساتید محترم با اصول و استانداردهای تدوین متن، کارگاه سه‌روزه از 26 الی 28 تیرماه با عنوان «آشنایی با اصول و مبانی تدوین متون درسی» در ساختمان ستاد مجتمع آموزش عالی مشهد مقدس از سوی مرکز پژوهشی برگزار شد. حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حسن رضایی مدیرکل دفتر تدوین متون درسی پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی و جناب آقای دکتر سید امیر هاشمی کارشناس مسئول این اداره، تدریس در این کارگاه را به عهده داشتند. افتتاحیه این کارگاه با حضور ارزشمند حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عباسی معاون محترم آموزش جامعه المصطفی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدوی‌مهر رئیس مجتمع آموزش عالی مشهد مقدس برگزار گردید.

16 بهمن 1396

به همت مرکز پژوهشی مجتمع آموزش عالی مشهد مقدس، کارگاه رفع اشکال و بازبینی مقالات دانش‌نامه امام رضا علیه السلام با حضور ارزشمند استاد محترم جناب حجة الاسلام و المسلمین دکتر برجی دبیر علمی دانشنامه امام رضا علیه السلام در تاریخ پنج شنبه 12 مردادماه 9 الی 11 صبح در تالار محققان مرکز پژوهشی برگزار گردید.