گزارش پنجاه و دومین جلسه شورای علمی پژوهشی مجتمع

شورای پژوهشی مجتمع

مصوبات جلسه 52 ام

تاریخ 29/ 02/ 1397

شورای علمی پژوهشی مجتمع در تاریخ 29/ 02/ 1397 برگزار گردید و مصوبات زیر را به همراه داشت:

1- در خصوص پیشنهاد طرح پژوهشی معاونت پژوهش مجتمع با موضوع: «واکاوی چیستی تربیت اجتماعی زنان از منظر متفکران معاصر علوم تربیتی و علوم اسلامی» که توسط یکی از طلاب مدرسه خواهران ارائه گردید، پس از بحث و بررسی اعضا مقرر گردید: این طرح در قالب یک مقاله پس از اصلاح موضوع زیر نظر استاد عابدی تهیه و تنظیم گردد.

2- در خصوص پیشنهاد چاپ پایان نامه ارشد خانم رقیه علوی از طلاب مجتمع که از طرف معاونت پژوهش ارائه گردیده بود با عنوان «بررسی تطبیقی آموزه توبه در قرآن و عهدین» پس از بررسی و بحث اعضا مقرر گردید: در فرایند ارزیابی و ارسال به کمیسیون نشر قرار گیرد.

3- در خصوص پیشنهاد چاپ پایان نامه ارشد خانم فاطمه انصاری از طلاب مجتمع تحت عنوان «بررسی تطبیقی تعدادی از مصادیق فضائل اخلاقی و حسنه در قرآن کریم و عهدین» که از طرف معاونت پژوهش ارائه گردیده بود، پس از بررسی مقرر گردید: با اصلاح و تبدیل موضوع به «فضائل اخلاقی در قرآن کریم و عهدین» با زیرنوشت موضوع پایان نامه (تفکر و تعقل، صبر، خودآگاهی، محبت الهی و امر به معروف و نهی از منکر) جهت انجام ارزیابی در فرایند ارسال به کمیسیون نشر ارسال گردد.

4- در خصوص پیشنهاد طرح پژوهشی معاونت پژوهش تحت عنوان «دیدگاه فخر رازی در علم غیب ائمه علیهم السلام» که از طرف یکی از طلاب دکتری مجتمع به نام سید علی حسینی ارائه گردیده بود. پس از بررسی اعضا مقرر گردید در قالب یک مقاله تهیه و تدوین گردد.

{اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّدوعجّل فرجهم}

• آخرین ویرایش در شنبه, 16 تیر 1397 10:13