گزارش پنجاه و سومین جلسه شورای علمی پژوهشی مجتمع

شورای پژوهشی مجتمع

مصوبات جلسه 53 ام

تاریخ 05/ 03/ 1397

شورای علمی پژوهشی مجتمع در تاریخ 05/ 03/ 1397 برگزار گردید و مصوبات زیر را به همراه داشت:

1- در خصوص پیشنهاد طرح پژوهشی گروه مطالعات اسلامی پژوهشکده با موضوع «آموزه های اسلامی در قبال جرائم فضای مجازی- راهبردها و برنامه ها» که توسط آقای فهیمی از طلاب مقطع دکتری برادران ارائه گردید. پس از بحث و بررسی اعضا مقرر گردید: این طرح با اصلاح موضوع به «سیاست های جنایی اسلام در قبال فضای مجازی» در قالب یک اثر تألیفی تهیه و تنظیم گردد. قابل ذکر است این طرح به عنوان بخشی از رساله دکتری ایشان در شورای تحصیلات تکمیلی نیز مصوب گردیده است.

2- در خصوص پیشنهاد طرح پژوهشی گروه ادیان پژوهشکده که توسط آقای عبدالله صادقی از طلاب مقطع دکتری برادران تحت عنوان «بررسی پارادایم علمی دینی (شبکه ای) و پارادایم انتقادی» که در سه فاز یکساله پیشنهاد گردیده بود. پس از بررسی اعضا مقرر گردید: در قالب یک اثر تألیفی یکساله با ترکیبی از فاز اول و دوم به عنوان بخش اول و دوم تبدیل و فاز سوم به عنوان بخش اصلی تهیه و تدوین گردد. ضمنا این طرح به عنوان موضوع رساله دکتری ایشان در شورای تحصیلات تکمیلی نیز مصوب گردیده است.

3- در خصوص طرح پژوهشی پیشنهاد گروه ادیان پژوهشکده تحت عنوان «بررسی تطبیقی الهیات اگزیستانسیالیستی و الهیات اسلامی (انسان شناختی- خداشناسی) در حوزه تعلیم و تربیت» که توسط یکی از خواهران مقطع دکتری مجتمع ارائه گردیده بود، پس از بحث و بررسی جهت ادامه بررسی و با پیشنهاد تغییر موضوع، تصمیم گیری نهایی به جلسه بعدی موکول گردید.

{اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّدوعجّل فرجهم}

• آخرین ویرایش در شنبه, 16 تیر 1397 10:07