کارگاه تخصصی آینده پژوهی: مبانی، روش ها و سناریونویسی

کارگاه تخصصی « آینده پژوهی: مبانی، روش ها و سناریونویسی»

دکتر جعفر رحمانی دانشیار و مدیر گروه مدیریت پژوهشگاه بین المللی المصطفی

به همت پژوهشکده بین المللی امام رضا علیه السلام، کارگاه تخصصی با عنوان «آینده پژوهی: مبانی، روش ها و سناریونویسی» در طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 27 و 28/ 04 / 1397 برگزار گردید. دکتر جعفر رحمانی، استاد و عضو هیئت علمی جامعة المصطفی العالمیة آخرین یافته ها و مطالب خود را در زمینه این رشته نو ارائه نمودند. گفتنی است که در این کارگاه تخصصی که با پرسش و پاسخ همراه بود، چند تن از اساتید و پژوهشگران مقطع دکتری مجتمع آموزش عالی مشهد مقدس حضور بهم رسانیده و نظرات خود را مطرح نمودند. گزارش تفصیلی این کارگاه بزودی ارائه خواهد شد.

«گالری تصاویر»

نقل مطالب با ذکر منبع و عنوان « پژوهشکده بین المللی امام رضا علیه السلام » بلامانع است.

• آخرین ویرایش در یکشنبه, 31 تیر 1397 13:26