آقای روح الله موحدی

شنبه, 30 تیر 1397 13:52

آیا در جامعه‌ای کثرت‌گرا که مشخصه آن وجود تنوع و اغلب تعارض در بین اعتقادات دینی است، ممکن است برداشت‌های دینی از خوبی و درستی، مبنای مشروعی برای عقاید سیاسی باشد؟ آيا اختلاف‌نظر دینی پایدار با این اعتقاد مسیحیان و بسیاری از دیگر خداباوران سازگار است؟ تمرکز این نوشتار بر چالش معرفت‌شناختی‌ای است که اختلاف‌نظر دینی به وجود می‌آورد.

پنج شنبه, 24 خرداد 1397 10:47

چهارشنبه, 09 خرداد 1397 13:13

دوشنبه, 20 فروردين 1397 12:52

دوشنبه, 20 فروردين 1397 12:52

چهارشنبه, 09 اسفند 1396 11:05

توهم انگاری یعنی باور به اینکه «جهان» صرفاً واقعی به نظر می‌رسد. حواسمان ما را فریب می‌دهند. توهم انگاری با انکار وجود شر، مسئله شر را حل می‌کند. توهم انگاری وجود خدا را تصدیق و وجود شر را انکار می‌کند؛ درحالی‌که خدا ناباوری وجود شر را تصدیق و وجود خدا را انکار می‌کند. خداباوری وجود هر دو را تصدیق می‌کند، اما تناقض بین آن دو را نمی‌پذیرد.

دوشنبه, 07 اسفند 1396 12:39

باید بین دو نوع شکاکیت درباره امکان داوری های اخلاقی دارای اعتبار آفاقی، تفکیک قائل شویم. شکاکیت درونی و شکاکیت بیرونی. با اینحال تنها نوع معقول از شکاکیت اخلاقی شکاکیت اخلاقی درونی است.

یکشنبه, 29 بهمن 1396 19:30

انواع مختلفی از دیدگاه های تکاملی وجود دارد که می توان گفت برای خداوند نقشی قائل می شوند. در واقع، درباره اینکه خداوند چگونه با تکامل ارتباط پیدا می کند، برداشت های مختلفی وجود دارد.

یکشنبه, 29 بهمن 1396 19:43

منتقدان [کتاب مقدس] عموماً فصول نخستین سِفر آفرینش را اسطوره قلمداد میکنند. با وجود این، کتاب مقدس آدم و حوا را انسانهای حقیقی معرفی میکند که دارای فرزندان حقیقی بوده اند و نسل انسانها به فرزندان وی منتهی میشوند.

پنج شنبه, 12 بهمن 1396 11:44

تمایز واقع/ارزش گویای این است که اخلاق هنجاری نهایتاً نوعی مراقبه انفسی است که نمی‌توان آن را برحسب صدق و کذب، ارزیابی کرد. از دیدگاه اخلاق پست‌مدرن و برخی نظام‌های اخلاقی اواخر قرن بیستم اخلاقاً نادرست است که ارزش‌ها را امور واقع بدانیم، یا ماهیت گرانبار از ارزشِ اظهارات و داوری‌های ناظر به‌واقع را پنهان کنیم.

صفحه1 از2